Szállítás és garancia

A Drapaki.hu weboldalon megrendelt termékek gyártása minden esetben a megrendelés leadása és kifizetése után kezdődik meg. A gyártás Lengyelországban történik. Amikor a termékek elkészültek, futárszolgálat szállítja a gyártótól közvetlenül a Vevőhöz. A szállítás várható időpontjáról Vevő előzetesen tájékoztatást kap.

A termékek szállítása minden esetben a megrendeléstől számított 4-6 hét. Csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítás díjtalan.

A Drapaki macskabútorokra a gyártó 5 év garanciát vállal. A garancia a normál, rendeltetésszerű használat mellett keletkezett gyártási hibákra vagy meghibásodásokra vonatkozik (pl. csavarok-, rögzítő elemek-, oszlopok-, fekvő elemek törése, stb.). A garancia nem vonatkozik rendeltetéstől eltérő használat esetén keletkezett sérülésekre (macska általi kiharapás, kikaparás), illetve normál kopásra, elhasználódásra. 

A szizál szőnyeggel bevont hordók és fali elemek esetében a gyártó 3 év garanciát vállal.

A garancia érvényesítése során a termékek/termékrészek bevizsgálása és javítása a gyártónál történik, Lengyelországban. A kifogásolt termékek/termékrészek gyártóhoz eljuttatása a Vevő kötelessége és költsége. A kijavított/kicserélt termékek/termékrészek Vevőhöz történő visszajuttatása ingyenes.