Miért a Drapaki?

Te is utálod már, hogy mindig csak a baj van a cicabútorral, amit a dorombolós kedvencednek vettél?
Szálazódik és lecsúszik a sisal, kiszakad a kárpit, amit nem lehet cserélni. Az agyadra megy, hogy inog, törik és instabil az egész szerkezet? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolnál, akkor ez az ajánlat Neked szól…

Hidd el, hogy létezik az a konstrukció, ami nem megy tönkre egy év alatt. A cicád és te is élvezhetitek, a lakás dísze lehet, anélkül, hogy azon kéne görcsölj, hogy ezzel már megint befürödtél.
A gyenge minőségű macskabútorok legnagyobb hibája, hogy nem tudják megtartani a szépségüket. Már enyhe használat esetén szálasodik a kárpit, előbukkan a kartoncső a sisal alól és az idő előrehaladtával az instabil bútor már a cica testi épségét veszélyezteti.

A legtöbb ember ilyenkor vesz egy új cicabútort, de újra elköveti ugyanazt a hibát… A legtöbb gyártó ugyanis gyorsan, futószalagon gyártja a silány minőségű bútorokat. A cél nem az, hogy hosszú évekig szolgáljon, hanem a felhasznált anyagok és megoldások kódolják a bútor élettartamát, ami ha kellően rövid, akkor gyorsan újra van szükség.

Következésképpen a cicatulajdonosok sorra veszik a cicabútorokat, amik többsége a nem megfelelő konstrukció miatt gyorsan tönkre megy. Ez a helyzet senkinek sem jó, Te csalódott vagy és szomorú, a cicád pedig nem érti, hogy miért van egyre kevesebb polc a cicabútorán.

A macskabútorok a legnagyobb igénybevételnek általában a tenyésztőknél vannak kitéve. Ők a kezdetek óta próbálgatják az olcsótól a drágábbig a bútorokat és a jó hír az, hogy tudják mi a megoldás. Ha van tenyésztő az ismerőseid között, kérdezd meg nyugodtan, hogy mit ajánl neked, ha nem szeretnél beleesni több hibába. Ha olyan bútort szeretnél venni, ami a felhasznált anyagok minősége miatt rendkívül tartós lesz, nem kell azon aggódnod, hogy összedől, mikor a cicád épp esze-veszett játékban van.
Tenyésztők százai és vásárlók ezrei tették már le voksukat a Drapaki Rufi termékek mellett szerte a világban és használják úgy a bútoraikat, hogy hibajelenség nélkül telt le az 5 éves garanciaidő…

A Drapaki termékei 2017. február 1-től már egyszerűbben lesznek elérhetőek Magyarországról is. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy versenyképesek legyünk a prémium piaci szegmens többi résztvevőjével, ezért még az anyaoldal kiszállítással kalkulált árainál is kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni a magyar érdeklődőknek.

Képzeld el, hogy nincs többé sisal ragasztgatás, kárpit varrás és balesetveszélyes bútor, a vendégeid pedig elképednek, mikor meglátják a lakásod új díszét, a macskabútorod...