A Drapaki RUFI története

2005-ben Barbara Kosma-Zamarlik, a fajmacskák szerelmeseként sok-sok macskabútort vásárolt Lengyelországban. A bútorok hónapok alatt tönkrementek. Az anyagok és a bútorok kivitelezési minősége kritikán aluli volt. Amikor már végleg kiábrándult a különböző gyártók bútoraiból, elhatározta, hogy olyat épít magának és minden cicagazdinak, ami megfelel a saját maga által támasztott minőségi és tartóssági követelményeknek.

A macskabútorok gyártásánál három fő elvet határozott meg - esztétika, funkcionalitás és tartósság. 2006 márciusától egy német céggel kötött megállapodással a termékek sorozatgyártása is megkezdődött a lehető legmagasabb minőségben, folyamatos innovációval és az igények figyelembe vételével.

A Drapaki RUFI termékek az évek múlásával egyre nagyobb sikernek örvendenek, az eladások dinamikusan nőnek.

A Drapaki.hu indulásáról

Macskatulajdonosként az anyacég alapítójához hasonlóan szintén elegünk volt már a Magyarországon kapható macskabútorok alacsony minőségéből. Tudtuk, hogy van igény arra, hogy a sokszor nem is olcsó bútorokat a gazdik és tenyésztők a prémium kategória termékeire cseréljék, amik lényegesen minőségibbek és tartósabbak. Ezért úgy döntöttünk 2016-ban, hogy az egyébként hazánkból is elérhető Drapaki webshopot közelebb hozzuk a magyar emberekhez.

Megállapodtunk az anyacéggel a jogok használatáról, az értékesítési metódusokról és a kommunikáció fontosságáról. Az átlag magyar családok jövedelméhez a termékek ára magasnak mondható, ezt figyelembe véve alakítottuk ki árainkat, amivel sikerült a termékek többségének szállítással kalkulált árát az anyacég árai alá vinni.

Célunk, hogy a hazai macskatenyésztők munkáját a legmagasabb minőségű macskabútorok hozzáférhetőségének biztosításával támogassuk. Szeretnénk segíteni, hogy a cicáikért élő hobby gazdik biztonságban és kényelemben tudhassák kedvencüket.

2017. február 1-én megnyitottuk a Drapaki.hu oldalt, ahol az első néhány hónap igényfelmérésére támaszkodva a kezdeti termékkínálatot teljessé szeretnénk bővíteni.